Переваги проживання в передмісті Києва – в Чабанах

Переваги проживання в передмісті Києва – в Чабанах

Якість та задоволеність життям значною мірою залежить від житлових умов. Кожна людина мріє про затишну та достатньо комфортну квартиру, в якій можна жити, творити, відпочивати, займатися вихованням дітей. Якщо ви читаєте цю статтю, цілком імовірно, що у вас вже є вільні кошти на придбання власних «квадратних метрів» або ви готові зайняти ці кошти в банку. Виникає питання: де краще жити, в мегаполісі або в передмісті? Кожен вирішує по-своєму. Якщо для вас головне – це швидкий доступ до роботи, розваг та всієї сучасної інфраструктури, то вибір очевидний. Це велике місто. Якщо ви хочете жити на віддалі від міського шуму, насолоджуючись порівняно чистим повітрям та красотами природи – рекомендуємо вам купити квартиру в Чабанах.

Селище міського типу Чабани

Чабани – це селище міського типу, розташоване в Фастівському районі Київської області України. Перше поселення на території нинішніх Чабанів виникло ще у 5-4 тисячолітті до нової ери. Біля поселення знаходиться визначна історична пам’ятка – земляний насип скіфської доби. Неподалік є височина – за переказами, на ній колись стояло місто Звенигород. У XVIII столітті на цьому місці з’явився хутір. В 1971 році Чабанам надали статус селища міського типу.

Чабани знаходяться усього в 3 км від столиці. Відстань до станції метро «Теремки» – 5 км (10 хвилин на авто).

Чому ми рекомендуємо придбати квартиру в Чабанах

Чому ж придбати квартиру варто саме в Чабанах, а не в Києві? На це є три причини:

  • Комфорт. У великому мегаполісі хмарочоси закривають навіть сонячне світло, через це багато хто називає Київ «великим мурашником». В Києві порівняно невелика кількість місць, де можна спокійно пройтися з дітьми або зі своїм домашнім улюбленцем. В Чабанах не настільки щільна забудова. На території поселення є паркова зона, бігові доріжки та два озера. Житловий комплекс Plaza Kvartal знаходиться всього в 400 м від паркової зони.
  • Інфраструктура. Не зважаючи на те, що Чабани – це навіть не місто, тут є все необхідне для комфортного проживання: школи та магазини, медцентр та аптеки, дитячі та спортивні майданчики, кав’ярні, ресторани та інші заклади.
  • Менша ціна. Ціни на житло в передмісті на порядок менші, ніж в Києві. Придбання квартири стане вигідною інвестицією, яка принесе користь не тільки вам, а й вашим дітям.

Якщо ви молодий спеціаліст, або ж не маєте дітей, тоді найкращим варіантом буде купити однокімнатну квартиру в Чабанах або квартиру-студію. З одним із 7 варіантів планування ви можете ознайомитись на сайті або безпосередньо в шоурумі забудовника.

Back to Top